(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може він боїться за себе якщо типу буде гнати про легітимність то поступає СБУ у двері...от щоб не стукати і морозить дічь
-
Це якщо компанія гарно вміє показати, які були критерії, скільки часу ти був на імпрувмент плані і т.д. І то так складно, що простіше грошима
-
Спикер Верховной Рады Стефанчук назвал «врагами Украины» и «политическими гнидами» тех, кто ставит под сомнение легитимность Зеленского после 20 мая, когда у президента истек его 5-летний срок полномочий. «Все, кто подвергает сомнению легитимность президента Зеленского, – это враги Украины. Я очень не хочу, чтобы политические гниды расшатывали вопросы легитимности власти в стране", – заявил Стефанчук.
-
Я не розумію про кого ти. Але якщо людина вихваляється і публічно розповідає як вона порушила закон то логічно що до неї прийдуть представники влади?)
-
Їбать, сбу не стукає навіть до тих хто відверто проруснявий і зараз почне стукати до тих хто президента назвав не легітимним. Вірю+повірив.
-
Ще раз ти порушив закон - до тебе постукають. Чому до проруснявих не стукають це Загадка Жака Фреско. Є люди які ригають в інсті таку хуйню що на лоб не натягнеш. Але вони не в тюрмі.