(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
два моб розробника по 4000 два мануал QA по 3000 бекендера два по 3000 девопс по 4000 пм по 2000 Чистими ЗП 16к в місяць на мін команду теперь додамо сюди податки і додаткову вартість, нехай буде суммарно 30%, виходить десь 20к Виходить 4 місяці для такої апки? Цілком нормальний срок
-
Я просто не знаю
-
А які зп в Мобайла?
-
я тобі навів реальні цифри дефолтних зп в Україні де тут намив бабок я так і не поняв. Абсолютно нема інфи про час розробки. Ти чогось вирішив що це "ну точно робили менше 4 місяців" хоча інфи про це нема.
-
Не вказано. А що перестав би туди донатити?
-
Розробка «Резерв+» коштувала $86 тис. Ці кошти дали донори — Міноборони | Chas.News chas.news/news/rozrobka-rezerv-koshtuvala-86-tis-tsi-koshti-dali-donori-minoboroni
-
Сказали що найскладніше було ось це "Це великий об’єм роботи по синхронізації з реєстрами і по готовності «Оберігу» витримувати навантаження"
-
А нахуя це робити на сокетах?))
-
Я насправді хз, в мене ніколи не було особистого досвіду спілкування з людьми хто працював у держструктурах тому не знаю скільки там платять. Здається тільки бачив пост від дівчинки яка працювала ui/ux в дії, і на зп вона не жалілась. Але я хз. Є інфа якою можеш поділитися?