(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бронювати теоретично можуть але практично: - маєш актуалізовані дані; (актуалізувати і не отримати бойову повістку ще той квест) - немаєш критичної спеціальності по ВОЗ - людина буде оформлена в штат (не через діюсіті) і тут ризик що компанія може бути зобовязана доставлити тебе в ТЦК - час очркування бронювання місяці і є знову ризик що зобовяжуть доставити втцк за цей період) - в останній день після бронювання автоматично виписується бойова повістка якщо продовження бронювання затримається - то всьо - бронювати можуть 50% але це найменша проблема Це як фідбек як зараз проходить квест бронювання для звичайних іт компаній
-
О, я так мету квест 3 купив. Погрався десь, купив 5 ігр, потім 3 місяці лежав, поки не продав)
-
Тобто треба казати більше шоб було куди флексіблувати?
-
Скажуть що це або в рамках їх очікувань , або це вище за їх можливості і спитають наскільки ви флексібл
-
Зазвичай при подачі резюме ще просять вказати ваші зарплатні очікування. Якщо ви не вгадаєте їх можливості, то вас можуть взагалі не покликати на співбесіду. Тут треба підгадати. Зазвичай я вказувала нижчу вилку якщо компанія канадська /невелика, вищу якщо компанія міжнародна/більша. Потім під час співбесіди можна сказати який у вас мінімум виходячи з того що ви там написали і що вам сказали.
-
цікаво через скільки цю блядоту відпиздять
-
Бляяяяя Одеса, шо у вас там блять відбувається? Катарсис - Підписатися
-
ну і ось статистика
-
jobs.dou.ua/trends/categories/2024-04/
-
джуни теж знайшли але це заняло довше
-
приблизно за місяць
-
дивно бо в мене знайомі всі навпаки знайшли роботу дуже швидко. Рівня мідл-сіньйор