(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сейвінг акаунт - то як звичайний акаунт, тільки капають проценти за наявні гроші. Грішми можна користуватися в любий момент зазвичай. Є ще GIC. Там зазвичай більші проценти. І вони більше похожі на депозити в укр банках. їх є різні їхні види: може бути варіант, що заморожуєш гроші на термін(non redeemable), а може бути, шо гроші можна зняти раніше терміну. Але в випадку GIC гроші не є доступні прям в той же момент. Я раз знімав раніше з cachable GIC, то прийшлося дзвонити в банк. Гроші прийшли на другий день.
-
Я не говорю исключительно вина на западе или исключительно на власти или исключительно на бестолковости избирателя. Снимать с запада ответственность тоже нельзя. Ещё посмотрим что нам расскажут про наших ухылянтов. Ведь добровольцы закончились, а Украине надо дальше бороться. Так многие страны говорят ведь?
-
Чоловік порізав вени у ТЦК, а співробітники викинули його на вулицю, щоб не нести відповідальність, - журналістка Олександра Захарова. Чоловіка відвезли до військкомату за порушення комендантської у Київській області. Пізніше його повезли примусово на ВЛК. Крім того, у нього забрали телефон і ніхто не знав, чи він живий. Потім, коли для зʼясування ситуації на місце виїжджає адвокатка та слідча група, зʼясовується, що хлопець порізав собі вени, тому щоб його в такому стані не знайшла поліція, його викинули на вулиці у Вишневому. По факту скоєного відкриті наступні відомості до єдиного обліку: - Перша справа - доведення до самогубства ЕО9896 від 24.05.2024 - Друга справа - викрадення людини і незаконне утримання ЕО29462 від 24.05.2024 "Людина жива, руки перевʼязали, знову викликали поліцію, склали протоколи, в тому числі по статті “доведення до самогубства”, знімають побої, але в мене все ще питання: як це сприяє мобілізації на фронт й взагалі мотивації інших людей, коли спроба суїциду = психіатрія, й людині, яка й так перебуває на обліку у психіатра, явно знадобиться допомога спеціалістів та лікування?” – підсумувала журналістка. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Я не заманюю. От вона мені розказала, що об'їхала всю Канаду, і їй подобається тут, бо по перше cost of living (хоче будинок), по друге можливості для бізнесу, бо багато ніш, і їм потрібні ідеї, і люди прибувають. А в Торонті набагато важче розпочати бізнес.
-
London Drugs
-
Staples
-
кісточки