(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Даш рефералку?
-
I was able to earn £54,332 through Phillip Bryan and its Just like learning a new skill, trading requires guidance from an expert, and with a mentor like Bryan Phillip, you can gain the knowledge and confidence to succeed👇🏻👇🏻👇🏻
-
Дайте хоть хтось рефку на фізз
-
1A7YD
-
У Румунії затримали підозрюваних у нападі на прикордонника на Закарпатті, які відібрали у нього пістолет. За даними ЗМІ затримані – це 36-річний Андрій Боярко та 31-річний Роман Нежижим із міста Запоріжжя. Як раніше повідомляв Глагола — під час втечі хлопці здійснили п'ять пострілів у бік прикордонника та не влучили. "Наразі правоохоронні органи готують матеріали для естрадиції мешканців Запоріжжя з Румунії. В Україні запоріжцям за погрози та насильство щодо працівника правоохоронного органу загрожує кримінальна відповідальність". Приєднатися | WARSHAL ✙
-
У мене інша проблема. Всі відмови через відсутність пр. Прямо на першому інтервʼю. Я вже кажу, що подалась і пофиг. Знаю історії коли компанії мали проблеми з дизайнерами і тепер не хочуть наймати, не хочу вкладатись в людину на тимчасовому статусі….тому між нами і індусами з пр роботодавці оберуть індуса 🤷🏼♀️