(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Весь твій наратив про те що нє ну це хуйня подивіться ось на те як раз про захист. Якщо ти не в змозі це осмислити то ти мало того що підор а ще й дєгенерат
-
то не то, коли дохід вище якоїсь там планки то відкривається якийсь аналог фопа але не корп. Блін, не буду напирати, бо сам по верхам знаю,може хтось краще відповість
-
Так ти ж захищаєш київ прайд, і зараз недолуго намагаєшся перекинути стрілочку)))
-
Ти можеш відсмоктати у кожного хто тобі дозволить якщо тобі так хочеться
-
Ну це вже побачимо, чи взагалі позвуть мене після тестового. Бо мене як я розумію намагається продати якийсь рекрутер, який написав мені в лс на Лінкедіні. Тому і подавав мене він самостійно і ці питання він ставив про статус і тд. Можливо він також не в курсі що не можна відкрити корпорацію на ОВП статусі🤔
-
Вчинки первинні, піздьож це формальність
-
Я не розумію що ти хочеш від мене? Я ж тобі наче пояснив ні мене це не сильно хвилює бо наче як нікому не прострелили колінки, а проруснявий підор який був у Криму і намагався штурмувати Харківське ОДА зі сторони руснявих сил він зараз один з головних у Київпрайді
-
А які варіанти крім корпорації взагалі існують? В мене в знайомого немає ще ПР, тільки ОВП. Але в нього не просто Sole Proprietor, в нього щось відкрите. В нього дохід перевищує певну суму після якої відкривають як я думав Корпорацію. Є ідея що це взагалі тоді в нього відкрите?