(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А де вони були всі ці 2.5 роки?
-
Не знаю хто це, але все по фактах. Сироварня це така брудна помийка, що навіть цей чат з нею не зрівняється по зрадолюбству. Найцікавіше, що саме ті, хто до війни там розповідали як вони всіх крутять на своєму ЧСХ і ті, хто їдуть з України лохи, зараз розповідають про Північну Корею і як в усьому винні 73% виборців зе😁 Typical
-
Их заменят индусы
-
Просто интересно что будет когда вот это всё левачество дойдет до апогея Снежники, которые не могут в конструктивный фидбек, 100500 гендеров и осуждение за мисгендер, студенты западных вузов за Палестину и т.д.
-
Мені здається він згадав це для того, щоб не було звинувачення у заздрості та класичного "а ти спочатку досягни". Я не знаю усіх обставин, тому можу казати тільки за цей пост. Доу - вигрібна яма і яскравий зріз українського айті 🤷♂ Не дарма ж є ebanoe.it
-
та не випускали з самого початку по другому паспорту. Може якісь прикордонники могли протупити і пустити. Але в загалом якшо не було штампа про виїзд на постійне проживання за кордоном то ніхто не випускав. Я ще з найперших місяців памятаю як люди писали що їх з другим паспортом завернули коли по базі звірили
-
Щось цей маятник скоріше розривається на дві сторони, які просто скоро стукнуться одна об одну, принаймні таке субʼєктивне почуття від поточного інфополя
-
іпсо на таких і розраховано
-
наша спільнота ніби ж ІТ/Tech називається)