(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А шо такого в том, чтобы подойти и познакомиться?
-
в семье не без уродов)
-
А хто сказав, що феміністки підтримують всі коли-небудь висунуті наративи. Приклад: мені самій не подобається те, в яку позу поставили чоловіків у випадку знайомств. Та і не тільки. Зараз не те, що підійти познайомитись не можна, не можна навіть мимовільний погляд кинути на жінку, бо запишуть десь на камеру і викладуть в інтернети з приписом, як домагались жертви поглядом. При цьому я розумію чому так, бо багато чоловіків просто ігнорують прохання залишити в спокої і не продовжувати знайомитись/іти поруч.
-
www.businessinsider.com/meninist-anti-feminism-movement-2014-12
-
здоровий глузд)
-
Ну да, нет значит нет, у рандомной девушки же не написано на лбу - что она в отношениях и тд
-
От і я не знаю. Мені приємно, що наприклад вчора чоловік просто проходив повз мене і посміхнувся мені. А також якщо підходять знайомитись. Неприємно, коли не чують відмову чи не бажають бачити, що все це неприємно жінці. Та я думаю і чоловіки бували в подібних ситуаціях
-
нарушаешь личное пространство и вообще токсик )
-
сразу видно что пошло движение
-
3 лайка на посте
-
да это байки лол Зачем тогда мужчин нанимать вообще, если можно женщин дешевле с таким же выхлопом нанять?
-
Cvt стоїть в двох літрових, в 1.6 то 8 ступ автомат. По аудіо, тут важко сказати, незважаючи на те що там bosse. Але можу порівняти на чому їздив Гірше ніж в Малібу lt2 (pioneer стояв) може через те що буфер був в Малібу спереду і гірше ніж в dodge Challenger GT. Але явно краще ніж в усіх базових комплектаціях різних виробників. Ну і в цілому нот бед. Шумка ще в машині прикольна. То лізинг і страховка вийшла 230 міс, Лондон онтаріо
-
Може краще 4тб ссд за 309?) питання не тільки в швидкості, а й в надійності
-
І в ситуацій про яку ви кажете що "деякі чоловіки не розуміють"... а ви в курсі як багато жінок спеціально проявляють поведінку "я недоступна" щоб чоловік за неї "поборовся". І тут така штука, у вас (і ні в кого іншого) на лобі не написано до якого ви табору належите.