(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ого, цікаво, дякую! а чому Іспанію не дивилися?
-
Той момент коли всі валять з канади, а ти тільки приїхав і освоюєшся)
-
Португалія дешевша, більше людей знають англійську, нема проблем з окупасами, до недавно не було арабів, відчутно менше криміналу (Порівнюю Лісабон і Барселону)
-
я честно кажучи в Португалії був останній раз у 22му році їх майже не було. В мене друзі нещодавно були, жалілися на них сильно
-
Я не можу порівняти ціни особисто, але порівнював з другом, який там жив, особливої різниці не помітили, щоб виділяти. За англ мову - валідний пойнт. На рахунок проблемних мігрантів - без уяви, в Іспанії з ними не так все погано як в Німеччині чи Франції.
-
в Лондоні ще якщо з дітьми, то супер дорого ніби як (розумію, що це не кейс Віті, але все ж). знайома сімʼя з однією дитиною ще до повномасштабки туди переїхали. заробляють норм, чоловік в фаангах, дружина теж в айті. так от навіть вони трохи виють. живуть в пєрдях бо дораха, житлофонд старий (типу реально старий, по-британські), дитячий садочок той коштує як ракету на орбіту відправити. збиралися в Нідерланди перебиратися )
-
Там же написано де саме збрихали
-
🤷♂️
-
Я скоріше про те, що не дуже розумію аргумент про мігрантів в Іспанії і Португалії, зрозумів бо в контексті Німеччини/Франції і Португалії, де в перших реальна проблема з ними, але в Іспанії ніби нічого критичного