(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Моє діло порадити, кажу бо сам маю такий Як на мене то краще вчитися зразу на тому пульті з яким ти потім будеш літати А не викинути його і купити вже нормальний і знову звикати до нового Така економія потім боком вилазить Якщо ціль побавитись в симуляторі і забути то так, можна брати будь-що, немає сенсу переплачувати
-
Або radiomaster tx16, який для дронів це overkill
-
Ты кстати летаешь на своем самолёте или он в Украине остался?
-
Рубрика «Клоун десятиліття» 🤡
-
Великий залишився у Київі
-
То бабка все правильно сказала, а тетка якусь пургу
-
всім привіт) взяв собі за мету стати фулстек девелопером або бекенд... трішки вивчив asp.net i react, створив перший проект нотатки (з ютубу списав😅), і мені вдалося реалізувати все на одній сторінці блок із створення нотатки, блок із сортування нотаток і блок із виводу нотаток, але думаю трішки оптимізувати і хотілося або додати пагінацію або реалізувати блок прокрутки саме для блоку виводу нотаток, що порадите легше і швидше реалізувати реалізувати? наперед дякую)
-
я не знаю на якому буду літати, просто хочу загалом потренуватись бюджет умовно 80$ +- до 100 конкретної цілі не маю, просто життя загалом показує що це корисний скіл
-
ну от ті 2 що я скинув вище коштують однаково не бачу причин брати гірший) я свій брав кітом разом з дроном і окулярами, в такому випадку ще можна зрозуміти хоча якби зараз вибирав то напевно брав би все окремо, особливо пульт
-
ще огляди на ютубі подивлюсь
-
думаю на ньому зупинитись
-
ну от я зара дивлюсь на radiomaster pocket