(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
This is the inside of the C-17 that took off from Kabul in 2021 August. There are 640 passengers pictured here. It’s designed to carry 150. Even if you know nothing about aeronautics, know that in order to get a plane off the ground pilots have to balance airplane weight ratios, plan for refueling for long hauls, adjusting for weather conditions and more. In this situation, they had a lighter fuel load to accommodate more “cargo” weight. Please take a moment to appreciate again the skill of the USAF pilots and staff that made this happen.
-
Х… його зна. - масові лейофи у топових компаніях. На ринок в один час вийшло багато топових спеців з якими важко конкурувати. - інтерест рейт як уже сказали. Компанії зрозуміли шо можна обходитись і меншими ресурсами. Економлять. - провальна іміграційна політика. Приїхали масса нових людей, усі розумні і красиві 🤓, і всім потрібна робота. - йобнутий путін зі своєю війною. Це теж впливає. Думаю, совокупність факторів довела нас до такого життя 😅 Але нічого. Не думаю що так тепер завжди буде.
-
Вже навіть в azure порталі зʼявився copilot beta
-
Лол youtube.com/shorts/oyr8q2z8Xbg?si=ojCGHfwEcRbpOmNL
-
Я до речі дивився інтерв'ю з нашими хлопцями які проходили службу у іноземних чвк/охранках коли таліби взяли місто і як їх витаскували. Спойлер здається чи то ярмак чи то подоляк домовились і їх офіційним рейсом забрали.
-
www.instagram.com/reel/C8GTidBOOiM/?igsh=cHQ0N21hZ21uejJt
-
Тобто вже так і роблять?
-
Може тут толерантність повище і таке не можна робити