(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всем привет! Посоветуйте мобильного оператора пожалуйста. Так же интересно - можно ли оформить есим удаленно, то есть будучи не в Канаде ?
-
The communiqué, provided to The Times by a Ukrainian negotiator, described a mechanism in which other countries would intervene militarily if Ukraine were attacked again — a concept that the Ukrainians pointedly designated as Article 5, a reference to the mutual defense agreement in Article 5 of the NATO treaty.
-
А є тут експерти по ds-260?)
-
А що цікавить? Я заповнювала на себе та на родину.
-
Самый дешевый я думаю fizz, вирт оператор, только 4г, работает не во всех провинциях. От 20баксов/мес
-
Ты ее не активируешь скорее всего не будучи в канаде, я так думаю, а так есим у всех тут есть.
-
Блок з навчанням) Там треба спершу вказати скільки закладів ти закінчив, і потім детальнішу інфу по цих закладах. І якщо вказуєш, наприклад, 3, то тоді дає вказати про 3 заклади. І з одного боку наче як тебе питають «скільки», а з іншого (з інтернету, чатів, форумів) - наче як треба вказати кожен заклад що тобі видав якусь «бумажку». І через це не можу зрозуміти що і як вказувати, бо: 1) Закінчив 9 класів школи, отримав сертифікат про неповну середню освіту; 2) Пішов в коледж, відсидів там 3 роки, отримав диплом молодшого спеціаліста І атестат про повну середню освіту; 3) Поки відбував перші роки, коледж чи то здобув акредитацію, чи хз як воно зветься, - зʼявилась можливість в ньому ж отримати бакалавра — так і зробив, і через ще 2 роки отримав диплом бакалавра. І виходить, що маю 4 «корочки»: Сертифікат про неповну середню, Атестат про повну середню, Диплом молодшого спеціаліста, Диплом бакалавра Але при цьому закінчив школу і коледж (назва котрого не змінювалась), і кількість наче = 2. І якщо обирати 2, то вказати зможу лише бакалавра і школу. Однак люди пишуть що в такому випадку в комісії може виникнути питання як так, як одразу після школи отримав бакалавра, де інше. І в цей же час пишуть: питається скільки, в тебе 2, вказувати треба 2. Короче ніпанятна(
-
Треба вказувати 4, по кількості дипломів/сертифікатів. Всі корочки треба вказати обовʼязково. Я вказувала собі і чоловіку по 4 - 2 шкільних свідоцтва, і це була одна й та ж школа, і 2 дипломи, і це був один універ.
-
-
Тут згоден Дякую!
-
Я б вказувала все як є. Якщо будуть питання, поясните на співбесіді. Це краще ніж щось приховувати.
-
І навіть беручи до уваги, що атестат і диплом був виданий одночасно, після трьох років навчання? І не зважаючи на те, що вийде, що 3 останні «корочки» були видані в одному й тому ж місці?
-
Допомога потрібна нашому захиснику. Допоможіть будь ласка дією або молитвою 🙏 Це мій син Він постраждав від спалаху автомобіля і на данний час знаходиться в лікарні з виявленим діагнозом опік полумʼям голови, грудної клітки, лівої верхньої кінцівки, обох нижніх. 🚨 Терміново потрібно дуже важке і тривале лікування Просимо допомоги, не залишатись байдужими та підтримати захисника коштами на лікування 🙏🏼🇺🇦 4601601087611257 PayPal [email protected]
-
Бачу мій пост з тредс завірусився 😅
-
Капець, з вікна можна дивитись на зйомки ластофасу, анріл