(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в Украине это легко было, да)
-
-
ціни на гречку 🫠
-
Дякую. А буває, що процес найму довго тягнеться? Вроді місяць з вакансії, а новин немає. Мої з відділу кажуть , що не знають, як справи з наймом. Що це не їх відділ. Чув що в Канаді буває просто все довго. Також чув, що вміють красиво морозитись. Чи найм процесс зазвичай швидко, якщо є людина така?
-
приват приліг. десь пишуть що сталось і коли піднімуть?
-
дивіться, от реальна статистика. Позицію мені заапрувили 5 травня, вона була відкрита всередині з 14 травня по 27 травня, після чого була опублікована ззовні. Закрита для нових аплікацій з минулої пʼятниці, 14 червня. Тепер я маю передивитися 239 аплікацій і резюме (я роблю це сам, а не якась дурна система за мене, але це досить швидко) і створити два пули на інтервʼю. Після того рекрутери продзвонять аплікантам з першого пулу, зроблять скринінг і підтвердять. Моя мета мати 8-10 аплікантів для першого інтервʼю, які почнуться за тиждень. Тому може бути трошки довше, ніж усім хотілося б.
-
Ага, от як процес +- йде. Дуже дякую 👍
-
Ні в кого не було кейсу полетіти з Канади в США зробити паспорт дитині? Якісь можуть бути проблеми? Чи можуть не прийняти чомусь?