(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не маю однозначної відповіді на це питання З однієї сторони логічно що ні, а з іншої сторони позиція "А давайте не будемо злити Гітлера" показує що вона не особливо дієва
-
Ну багато хто зараз їдить з Торонто. Хто до Оттави, а хто до Альберти, де і зп вище, і житло комфортніше
-
У нас зараз сусідня команда робе велику міграцію старого проекту на новий. І їх дуже піджимає дедлайн. ПМ попередньо вибачилася, что буде annoying до дедлайну. Що зробила вона: - Пошукала в сусідніх тімах вільних людей і залучила на допомогу - подивилась у кого коли відпустка, щоб їх тікети не чекали на дошці, асайніла на інших людей. - Якщо хтось довго робе тікет, вона gently пінгала типу може якийсь є блокери і хто може допомогти. - Планувала спринти заздалегідь і асайніла тікети на девів, щоб можна було почати робити ще до початку спринта. Тому коли вони починали новий спринт, 1/3 тікетів вже були в статусі Ready for QA або In QA. В порівнянні з минулим роком тіма просто активніше почала працювати, бо були на розслаблених булках. Якщо щось, у них ~35 людей в команді, але дейлік триває не більше 10 хв.
-
За останні 1.5 роки не маю прикладів щоб хтось їхав до Торонто (а ні, 1 є). Тільки тікають звидси, і правильно роблять. І я думаю теж втікти )
-
Знаєшь як вона проводить дейлік на 35 людей (тобто це х3 від рекомендованого розміру скрам команди) за 10 хв? Вона нікого нічого не питає, а сама за 10 хв роздає всім таски ) Це норм, коли ти вже почала "планувати спринти заздалегидь", то в цілому можно вже і в іншому порушувати всі процесси )ʼ
-
Ніж з чим? Дровяним / вуглльним? Але ж прикол мяса на вогні шо воно з димком дровяним, а на газу ж нічого нема такого
-
А у вас аутсорс? Якщо так, тоді пушити команду немає сенсу. У нас продукт, якщо ми скоріше їх релізимо, то компанія починає скоріше заробляти. А якщо ревенью за рік норм, то всі менше нервують що будуть лейофи в кінці року насолоджуються річним бонусом.
-
Господи, який ад
-
Це 20 секунд на 1 тікет, хоча дивно що там аплейти дають не по людях, а по тікетах. Ще один ред флєг )
-
А в мене навпаки багато прикладів хто поїхав/буде їхати з Оттави в Торонто чи Ванкувер. Так що я ж кажу - кожний шукає кращого місця. Чоловік коли шукав роботу то ми Торонто навіть не розглядали. Калгарі - так. Едмонтон - ну не хотілося б, але якщо гарна робота то можна. А куди ви хочете поїхати, якщо не секрет?
-
Мені сподобалось в Едмонтоні та Келовні. Але в Келовні роботи якщо що немає в IT, в Едмонтоні найбільше айті комьюніті після Торонто та Калгарі