(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво як от склали ціну в 25к на ленд трансфер такс. Чого не 250к? В голові не вкладається
-
Це про торонто якшо шо
-
Вище пару днів назад якраз обговорбвали цю статтю
-
The average price of land for a single-family home in the city is $482,527, while the midpoint of construction costs is estimated at $495,000. Municipal fees sit at around $168,375, with provincial and federal taxes coming to $139,823. The land transfer tax is calculated at just $25,000. In total, the average costs calculated by BILD come to just over $1.3 million for a home that would have to be sold at $531,000 or less.
-
Найдорожча частина це будинок
-
Саме цікаве, що в теорії, якщо ти дуже вумний/розумний/скіловий і попав в команду, де є слабші люди - то найбільш розумний і корисний для кар’єри варіант - це не бубніти і жалітися, а навпаки - взяти на себе розвиток та менторинг тих людей. Але я не розумію, як розвивають людину якій просто лінь працювати (я не ПМ, і не психолог, і не маю важелів впливу як-то видача бонусів ітп)
-
Доречі той випадок, нефіговий такий політ кейс. Чувака з дитиною до року пресують на вулиці мусора які не перевіряють людей в балаклавах зі зброєю без опізнавальних знаків, "помічниця" нардепа яка свідомо провокує "пересічного" і знімає документи військові на відео. Хапання за руки, знущання. Просто доїбалась до чувака з дитиною на вулиці, не політ діяча. Заради розваги? Тому збирайте всі матеріали.
-
Подскажите про рабочую культуру в ваших компаниях плиз. У меня 6 лет опыта на пхп, и в моей команде ещё 2 человека: один работал на с 12 лет, но уже год как здесь на пхп. Другой- джава 2 года, здесь тоже 1 год на пхп. Они не знают ООП, не умеют делать эстимейт, и тп. Но начальство ставит мнение моих коллег как более значительное, чем мое. Я понимаю, что в первую очередь завязаны софт скилы, но хотелось бы услышать ваш опыт, насколько в канадских компаниях ценятся хард скилы?
-
Я ніколи ні з ким не сперечаюсь. Розумний зрозуміє відразу, з дурним - час гаяти. Можливо я також помиляюсь бо не бачу всю площину задач. Але я все прискіпливо документую. Коли коїться те про що попереджав - демонструю документ. Наступного разу мене всі слухають уважно.
-
Саме так я і бачу це все. Один з моїх колег завжди каже, що його код perfect, і не зважаючи на тьму багів, каже що тільки декілька програмістів у всьому місті можуть так писати, як він