(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
Гооосподи
-
ca.news.yahoo.com/edmonton-man-gets-life-sentence-224004108.html
-
Зловив себе на відчутті що які б криваві новини я не читав зі світу я вже не можу жахнутися якось, бо в голові завжди думка - в Україні було і є це все тільки в х100 масштабі: вбивства, згвалтування, катування, відрізання яєць і голов, гвалтування дітей на очах батьків, вае це було і є. Я просто фізично не можу переживати вже від того шо якийсь там шизоїд вбив дитину (
-
— Ваша помічниця Евеліна Андрієвська вона є внесена до "Миротворця". Що скажете про свою помічницю? — Так ми всі кудись внесені! Ми захищаємо її як громадянку України, тимчасову переселенку. Я не знаю що таке "Миротворець" якщо чесно. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Довічне, з можливістю через 15 років вийти
-
Та я не вчитувався, мені пофіг(
-
Я думаю наші організми до цього просто непристосовані. Раніше (тисячі років) треба було або побачити треш самому, або почути від когось, а тепер є інтернет і можна бачити жесть з усього світу в одну секунду. Це блін занадто
-
Згодні з вироком?
-
Це майже максимум з того що могли дати
-
Ну шо можу сказати, мякотілі непугані війною розніжені комфортним життям канадські судді чи присяжні (хто в них там) виносять ссикунські вироки
-
Ми не перші думаю, в якихось африках в них там такі геноциди були весь час, але точно без такого фільмування. А зараз все так відзнято, ми надивились такого, і відчуття того шо це не десь там а от рядом - добило