(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так а нахуя ти перестрибуєш з теми ти сказав що за україну нема сенсу воювати (читай як не треба) ніхто не питав тебе за розстріл держ апарату
-
Розуміння цього буде дизморалити військових. Що їх форма та їх жертовність - мало що коштує та не цінуєтся, якщо поряд з ним є якісь зальотні штрафбати в такій же формі
-
Ну тобі просто подобається кричати «ви всі моральні уроди» але аргументів я не бачу. Давай ще раз, що аморально в тому що я вважаю що людину яка хуесосила війскових мені меньш шкода ніж інших українців?
-
буквально
-
Бо там ніх*я нема, ні армії, ні ППО
-
НАТО треба лише висадитись у Владивостоці
-
у що саме? що буде припинення вогню зараз? ну радше так ніж ні що не буде нової війни - ні
-
росія ніколи не була раніше близька до того, щоб програти пряму війну із НАТО ніж раніше
-
Я можу зрозуміти аргумент коли людей хто за продовження війни називають мілітарістами або радикалістами. Але чи погодитесь тоді ви в те що ті хто пропонує припинення війни (а це по суті капітуляція рашки) то це люди які топлять за винишення української культури, окайданення націі, і латентні мілітарісти які хочуть побачити як українці штурмують балтійскі країни?
-
і якщо Україна на це піде то війна зупиниться
-
але упадницькі настрої щодо “програємо війну”, “росія насувається”, і т.п. це короткострокові емоційні гойдалки, або результат іпсо
-
ну офіційно було заявлено про 4 області тільки