(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, якщо другий каяк то треба другий багажник. Я переважно сама, чоловік сидить з дітьми в цей час ггг Ми тому і вирішили що треба з ліфтом, тому що виїзд має бути без болю
-
згоден
-
привіт. можу зареферети в сам Unity. вони планують дуже активно рости зараз і наступного року
-
А то не я 😂 то менеджерка з магазину МЕС Ми з продавцем його витягли і як барани, не можемо зрозуміти як чіпляти. Він каже, у нас є жіночка менеджер, вона каячить, давай покличемо її. Вийшла бодра бабця років 60, за 10 хв причепила і я щаслива поїхала
-
Топ, дякую! Я так розумію ця система дозволяє лише один каяк транспортувати?
-
Дєанон Кіри 🫡
-
якщо майнять то воно майже завжди додатково вентилюеться й навантаження стабiльне постiйно то воно може 1-2 роки працювати для майну та ще роки для вiдео iгор а от якийсь геймер мiг вбити перегрiти карту за мicяць або трохи бiльш
-
що більше сподобавлось?
-
Темряву бачили? ( попередній серіал від цієї команди )
-
Отак приблизно, дуже легко(він там криво стоїть, незважайте, це я тільки купила і ще не вміла ставити)
-
перші декілька серій
-
так
-
Так. У мене є спецприлад, називається Thule Hullavator, це багажник з ліфт системою, так що навіть тендітна жінка без особих зусиль ставить каяк на кришу в одиночку
-
😂😂😂👍