(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну ми ж не про атаку мітинга я тобі навів конкретний кейс де карають за місгендер
-
Не знаю, лівацтво це чи ні, не заганяти чоловіків та жінок в гендерні ролі минулого сторіччя (бо в сучасній економіці, особливо міста, вони просто застарілі). Як і називати людей, так як вони хочуть, щоб їх називали. Право змінити імʼя чомусь не вважають чимось неадекватним, а ось право змінити іменник, що застосовується - це жах і проти традиційних цінностей.
-
бо соціально "прийнятно" що мужики ловлять рибу, а жінки ні
-
чи як?
-
Giorgia Meloni та парламент Італії теж відсталий?
-
На хуй карась краще клює ніж на клітор?
-
це біологічні відмінності заставляють мужиків рибу ловити, а жінок посуду мити?
-
Соціальний гендер існує саме через біологічні відмінності, який спричиняють фізіологічні і психічні відмінності. Стирання гендерних ролей це повна фігня, звичайно на рівні особистості кожен має право жити як хоче, але зтирати їх на рівні соціуму це ідіотизм повний. Прибрати дискримінацію - так, прибрати ролі - ні.
-
якщо Ви з України, то я Вам нагадаю, що 70 років тому, це лише в нормальних країнах були жінки з меншими правами. В Україні сто років тому було кріпацтво, (=рабство). А 70 років тому геноцид. Про повагу до людських прав там і не йшлось. Як і в радянському союзі (в якому було також кріпацтво під назвою коллективізація). Тому не дивно що наші українці і не наздоганяють світ із їх розвитком в плані особистості та поваги одне до одного
-
біологія і генетика ніяк не повязана з соціальним гендером
-
окей, давай ще раз спробуємо. Гендер він про соціальну ролі, а не біологію. Наприкрал, хто більше любить ловити рибу, жінка чи чоловік? Чи впливає біологія на цей скіл?