(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніхто не каже «а дай мені твій самсунг, хочу погуглилти щось»
-
угу а нацистам, а що свастіку вважають символом третього рейху а не дхармічним. Не розумію до чого ти ведеш?
-
В тебе або телефон, або айфон
-
А от в випадку з єпл
-
Нене, памперси на любий підгузок кажуть
-
А взагалі, трансгендерів треба знищити як явище, іммігрантів депортувати або загнати в трудові табори - аж до пʼятого другого коліна! (Не до пʼятого, бо тоді реднеків також зачепить). Вакцини відмінити, жінок на кухню, чорних - в кайданки і буде тоді всім щастя за рахунок дешевої робочої сили мексиканців рабів
-
Єпл вдалось зробити так що люди телефон айфоном називають)
-
ну і супер, мене це буде більше влаштовувати ніж те що є зараз більше того тоді буде легше людям пояснювать чому вони не вірять в рінордункіш
-
те що ти називаєш біологічно, як раз таки раніше і було словом гендер
-
Ну так тоді люди будуть просити не називати іх по біології або по гендеру, а використовувати пронаунс по іх рінордункішу
-
так, я ж вже відповів, відокремлене слово для цього буде супер більше того тоді увесь цей тролінг лгбтшників - define me a woman , пропаде
-
Ну типу Біологічно, жінка або чоловік Гендер, так само Нове слово, скажімо, рінордункіш: 50 варіантів?
-
🙈 Тут бля збірна солянка динозаврів у нас, і я зовсім не про вік
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, кто-то знаёт, принимает ли Канада свидетельства о рождении старого образца (книжечка)