(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ні, поїзди є, просто квитки розкуповують за хвилини. Подруга от 3 тижні тому поверталася з Торонто в Київ через Варшаву. Сказала що поїзд переповнений. Вона теж не змогла взяти самостійно квиток. Просила знайомих в Польщі купити у польського посередника ті квитки. Бо квитки якось розділяють - частину продають в Україні, а якусь частину в Польщі
-
Купатися треба в Порт Муді в озерах)) все що стосується великої води тут не про купання/плавання, це не те щоб не приємно, а й небезпечно (якість води і температура)
-
А тепер пишуть 2 рм. Я в захваті, їжі на 150 баксів у гарбадж тепер викинути
-
ну не сутки ж)
-
не тримає холод?
-
Друзi, може хтось наймає веб дизайнера на роботу? В мене немає канадського досвiду, знайти роботу дуже важко. Я готовий працювати безкоштовно iнтерном по 10+ годин в день аби тiльки здобути канадський досвiд. Буду вдячний за будь-якi поради🙏🏻🙏🏻
-
треба готувати негайно
-
Я завжди тримаю в морозилці кілька отих штук з хладагентом чи як воно там називається, для сумок/коробок холодильників Якщо вирублять світло, обмежену кількість продуктів можна зберегти в холодильнику для кемпінгу десь півтори-дві доби плюс мінус, а також, якщо десь поблизу світло є, завжди можнв поїхати купити ще льоду на рефреш
-
І ще sing up bonus 100k
-
Це Револют