(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну я в 16 років спростив до Олекси, трохи простіше, особливо після смарт колонки, але все ж недостатньо мабуть
-
Для мене це щось накшталт неминучості при знайомстві Алекс, це окей тут Та мені теж окей А все що в папірцях та документах, то є бюрократія Мені не до того :)
-
Oleksii складнувато для наших товаришів з Канади Про індусів я вообще мовчу
-
похоже что-то большое
-
Та хто їх зна Хай хоч Джоном мене звуть, головне щоб на роботу взяли ))) Жартую авжеж )
-
Сьогоднішні збої в роботі деяких відомих компаній скоріше за все пов'язані з масовим оновленням корпоративного антивірусного програмного забезпечення CrowdStrike, яке було опубліковано з помилкою, що власне призвело до певних проблем з операційними системами користувачів цього продукту. Нічого страшного, це швидко фікситься. Про кібератаку наразі мова не йде. Доречі, ось хотфікс: CrowdStrike is aware of reports of crashes on Windows hosts related to the Falcon Sensor. Symptoms include hosts experiencing a bugcheck\blue screen error related to the Falcon Sensor. Current Action: CrowdStrike Engineering has identified a content deployment related to this issue and reverted those changes. If hosts are still crashing and unable to stay online to receive the Channel File Changes, the following steps can be used to workaround this issue. Workaround Steps: Boot Windows into Safe Mode or the Windows Recovery Environment Navigate to the C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike directory Locate the file matching “C-00000291*.sys”, and delete it. Boot the host normally.
-
эх любимый пятничный деплой в прод
-
«Розробники опублікували оновлення, яке не до кінця протестували, і у всіх кінцевих системах Windows під час завантаження вийшов глобальний збій», — розповіли DOU фахівці з кібербезпекової компанії UnderDefense. У CrowdStrike вже підтвердили проблему і відкотили несправне оновлення.
-
dou.ua/lenta/news/about-global-disruptions/?from=tg&utm_source=telegram&utm_medium=social
-
Але індус один мене взагалі Ihov записав 😅
-
У мене колега був Олександр Спротив до Oleks і в принципі наші англомовні колеги його так і називали ) Мені приходиться іноді казати - дивились франкенштейна ?)) ото його малий падаван то моє імʼя 😅