(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чи варто подовжити ланцюжок?
-
Я думаю залежить від того , за що вам платять: - якщо за зроблені таски/написаний код - не вартує провляти інціативу та просто треба робити таски - якщо за вашу експертизу , довіряючи що ви зможете зробити найкращий вибір по інвестиції свого часу для розвитку продукту - тоді потрібно бути проективним та шукати способи зробити покращення to the best of your ability
-
якщо не було в ТЗ, то все це перебір :) ситуація умовна, а всі співпадіння випадкові
-
може вже в Канаді?
-
А ти працюеш на аутсорс компанію? Тоді для твоєї компаніі коли ти витрачаеш лишний час на те за що не платить клієнт це мінус гроші
-
в Калгарі платні. але в кабінеті CBE (Calgary Board of Education) видно, що рахунки виставляють, але на них діє fee waiver. Так що школа цього року була повністю безкоштовна. Можливо у вас так само, а ви не бачили рахунки?
-
Аутсорс чи саме аутстаф? Бо для аутстафа наскільки я розумію клієнт платить вам за години, а не за объем роботи, а вашій компаніі-посереднику фіксований відсоток. У такому разі посередник не буде втрачати гроші якщо ви робите щось додаткове