(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З плейтами цікавіше, якшо машина з Онтаріо, то треба проходити out of province інспекцію. Тобто знайти сервіс, який робить таку інспекцію, привезти їм машину, і вони її подивляться і видадуть inspection report. Якшо passed - то можна їхати міняти номери. Вибираєш найближчого до тебе autoplan broker, їдеш до нього з машиною, онтарійською реєстрацією і репортом, на місці оформлюються номери та страховка. Весь процес займає десь годину.
-
Отже на власному досвіді: Мав онтарійські права, (пройшов фуллG тест в Онтаріо) видані в січні 2024, з зарахованим українським досвідом. Переїхали в БК в травні, прийшов в ICBC міняти, з собою мав права онтарійські та українські, драйвер абстракт з Онтаріо. Поміняли спокійно, задали кілька усних питань по правилах, попросили ще раз пройти vision test.
-
Я точно вже не пам'ятаю його назву. Але за змістом - це довідка на ваше ім'я і записи про зміну прав з датами. Ось так пише на сайті ICBC, якраз приклад Онтаріо: An original driver's abstract or driver licence history document (which is our Ontario requirement for example).
-
Підкажіть, а що за документ з Service NB надавали? Я в Онтаріо, але має бути щось аналогічне.
-
Я міняла свої права з НБ, яким був 1 рік, минулого вересня. Також я надала документ із Service NB(це як proof, про який пишуть icbc) У ньому були записи про мій укр досвід, коли я отримала права і коли отримала канадські). Коли я звернулася вперше, в ICBC, то працівниця лише глянула мої документи і сказала, що не обміняє, а треба здавати. Тоді я в інший день пішла в інший центр, там сказали, ми не впевнені але давайте попробуємо. Внесли все в систему і сказали, о дійсно, ми можемо вам обміняти. Чоловік з такими ж правами як у мене(рік досвіду у НБ) і довідкою міняв ще в іншому центрі, то там без проблем одразу все взяли і обміняли.
-
Дуже надіюсь, що ці +1100 хоч на 70% правда....і що в нас кратно менше😔