(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та і це не тільки в Канаді, та ж сама Німеччина
-
Не знаю, є тут одна дівчина яка розповідає про несистемну проблему бомжів в канаді)
-
Я думаю що страждають всі, не тільки українці
-
Але ж проблема несистемна 🤐
-
Так, це вже далеко не вперше коли українці від бомжів страждають
-
Мені на цю новину канадієць скинув ще декілька подібних, і це "In vancouver some guy asked a man to not vape inside a Starbucks or something and the guy stabbed him in the throat and people stood around filming him bleeding to death instead of helping. Nobody put pressure on the wound or anything"
-
www.reddit.com/r/ottawa/s/RXQh0SqYb0
-
Думаю, що у вас просто сімейний дохід вище ліміту, який встановлений для отримання виплат GST/HST. Вашу дружину розглянули і дали відмову через вищий дохід. А вам просто стандартна причина відмови вказана. Тут є ліміти www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/goods-services-tax-harmonized-sales-tax-gst-hst-credit/family-income-level-where-recipient-will-no-longer-receive-gst-hst-credit.html
-
Питав тут раніше про GST/HSTC, додзвонитився, сказав їм всі цифри і тд. Зараз дивимося акаунти CRA, дружині пише що вона не eligible. Мені пише що я не eligible тому що мій спауз вже отримав виплату а може бути тільки одна на сім'ю. Це як розуміти? Краще самому подзвонити спитати, звичайно. Але може у когось було таке, немає бажання ще раз кілька год висіти на лінії особливо.