(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я повернув дві плойки в волмарті і одні в бестбаї, після третьої я вже вичислив говнячий партнамбер і їздив по бестбаям і шукав виключно фоксконівський, знайшов аж в третьому бестбаї.
-
Вдруг когось вбережу від втрати нервів. Існує 4 різних вентилятори в ps5 slim (різна серединка на фотках) - виробники: Foxconn - best Delta, nidec - ok NMB - йобана скотина. Визначити який саме всередині по коробці не можна, лотерея. Але якшо ви в Канаді то можете точно бути впевнені шо плойки з партнамбером P-27419296-M - це вонючий NMB який зведе вас з розуму своїм високачастотним виттям яке чутно у всіх кінцях квартири і навіть через навушники.
-
ну зараз не слімку важко знайти нову, в основному рефарбішед, да і була вже вона в нас і хотілось слімку
-
я вже був готовий пожертвувати гарантією і замінити вентилятором з аліка, але там теж не так просто було знайти нормальний.
-
ми з другом геймери просто, і на час переїзду сюди ця двіжуха була на паузі, і фішка була в тому шоб піти в волмарт через дорогу як за хлібом і купити дві плойки) так то ми зробили а потім почалося оце все
-
Привіт усім! Після перечитання теми використовуючи пошук, дійшов висновку, що зняти кошти з віртуальної карти через NFC в Канаді поки що неможливо. Можливо, хтось усе ж знайшов якийсь робочий обхідний шлях? Бачив писали про банки USA, чи є такі банки в Канаді ? Якщо так, буду вдячний за поради!