(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ви так пишете, наче франшиза це щось хороше
-
Доречі я хз чи у вас є Тріпл А, але це реально прикольна штука, я їх скамлю норм так. Вони дають 5 дзвінків на рік за 100 дол, при цьому один дзвінок це типу послуга з розряду товінга, привезти бенз, зробити ключ, відкрити машину. При цьому товінг це до 100 миль. Тобто за 100 дол у мене є 5 товінгів на сумарну відстань 500 миль. Рентал прицепа дорожче буде
-
якщо відривається від столу або зміщується і починається друк в повітрі - то в смітник (на переплавку/переробку) а якщо пропадає живлення посеред друку, то залежить від прошивки. Треба читати, чи вміє вона відновлювати друк з того самого місця чи ні
-
Ну дак правильно, менеджери вираховують бандли і пихають різні пропозиції щоб продати більше. В мене теж була куча опції, роад асістанси, рентали і т.д. Я все повідміняв і норм скинув ціну на страховку. А потім окремо на випадок хуйні на дорозі взяв тріпл А за 100 дол в рік
-
дякую
-
рекомендують щороку міняти страхову, і буде весь час дешевше. в той же час ті, хто лишаються на другий рік кажуть, що їм тільки підвищують
-
я поки що бачив тільки переробку пластикових пляшок, а як зіпсовані моделі перероблювати ще не знаходив. зкинь мені потім лінк якщо натрапиш :)
-
дивно, бо 0 франшиза це краще ніж 1-3к. і ти за неї доплачуєш. звісно якщо у тебе 3к франшиза, а пофарбувати подряпину буде 500 баксів, то можна взагалі не репортити, бо нічого не отримаєш. але ж якщо нульова, то можна і треба репортити