(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ухти, майже 70 років існують на тому ж місці? круті
-
тричі? оце цікава людина, і упорна
-
-
в мене товариш зараз тут вибирає тачку - давно сохне по хс90, але нову не тягне. Дивився 20-21 рік, рядом ще велар фігурує в цих же роках. І шось мнеться мнеться, поїздив по салонам і такий мені - кароч буду напевно брати кіа соренто новий. я такий - бляяяя, та як так)) нахера тобі цей 7ми місний корч? вас же двоє без дітей. каже - нова тачка це нова тачка) задній ряд буде складений весь час, і комплектація космос порівняно з іншими. отак кароч
-
Є дискусійними, бо у кожної сторони своє бачення. Ті хто боровся за нашу свободу для нас є героями, а для поляків обличчя їх трагедії. Вони точно также як і росіяни нав'язують саме своє бачення історичної пам'яті і вимагають зміни назв наших вулиць, знесення пам'ятників і тд
-
а на смак як відомо?
-
задивлявся на АТС але все таки взяв фюжика, не вистачило сміливості))
-
угу, я з цього ж табору
-
Ну дак да, цей дискус був і раніше в суспільстві і я вважаю що прихід, спершу блях а потім амер битків це було дуже добре бля України. Ринок ожив і автопарк помолодішав. Я тоді сильно не мав грошей і їздив на старому відрі 1995 року. Так це був культовий амер корч але блін це всеодно було старе відро з мінімальною безпекою і тоді я не міг дозволити собі іншого. Але коли прийшли амер битки то я замовив собі кадилак АТС і зразу свічнувся на тачку з пробігом 15 к км і випущену всього кілька років назад. Навіть враховуючи що це биток машина всеодно була в сто раз безпечніша чим те корито що в мене до цього.