(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
добре, що не сибірські технології
-
але ж утеплення нормальне. в -40 все одно тепло всередині
-
З натяком чи прямо казали? Говорю час від часу з батьками на майданчику, тут район ІТ офісів. В всіх одна і та сама історія. Працювали в такій то відомій ІТ компанії в себе вдома, попросили, і їх перевезли. Коли на початку 2022 ринок був гарячий, то рекрутери галер самі писали, що зробимо ВП, тільки переходь до нас
-
В BC бачив BYD електричні
-
Та яке там топ 11850h + 3060 Фпс не міряв, звісно 144 там і не пахне, але для жанру цілком playable, на вигляд фпс 45-55 є, з дефолтними налаштуваннями
-
Стосовно Accenture - маю сумніви, бо мене питались на співбесіді чи не потрібно мені потім спонсоршип з натяком, що цього вони цього не провайдять
-
яка там відушка?
-
бачиш, 2 мінуса з трьох “фрік” влупив мимо каси)
-
Хз шо там з unpolished performance, на ноуті чудово літає в 2к Про іклюзивність в цілому я скоріше би посперечався з цим постом, особливо з меседжем про "дивіться, які фріки це рев'ювили, все зрозуміло", але мушу погодитись з тим, що очікувати інклюзивності від гри про людиноподобних міфічних мавп, заснованої на давньокитайському епосі - це просто ідіотизм, незалежно від того, хто робить ці рев' ю
-
звучить наче ти інтроверт, прям як моя дружина. Тобі всі ці навички (з картинки вище) буде дуже важко розвити, тому на менеджерській посаді прийдеться вдавати емпатію, що теж непогано, просто це буде йти з доп зусиллями. Дружити зі всіма не треба, достатньо мати 1-2 спільнодумців які допомогатимуть
-
робиться на команду окремий чат з котиками, а далі слово за слово як в звичайних чатах, менеджер ще й часто може в особисті писати і там відходити від формальних бесід