(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую
-
А навпаки, просто день у середині регресії всі переключились на новий білд, і все. Тобто половина регресії на одному білді - половина на другому. Зоєбіс :)))
-
Завтра плануються якісь активності на День Незалежности?
-
Главное что скажет менеджер. Если ему ок то все ок 😬
-
Із останнього - ретроспектива, був важкий реліз, я кидаю поінт - було б гарно отримати реліз кандидат до старту регресії, а не на другому тижні під кінець тестування, бо завжди будуть ризики що щось пішло не так, тому що були ще комміти, а імпакт аналіз тю тю, не завжди вірний. Так це чудо видає що він не бачить ніяких ризиків у цьому:)
-
Та нє, він просто вважає що він дуже скіловий тіп і має право то робити, але насправді він не дуже, робить всяку діч :)
-
Просто он любит микроменеджмент
-
Але сама ситуація, батько з хати (менеджер) так давай робити всяку діч, тіпа командир :))) бісе мене
-
В мене є менеджер,я написав йому комплейн, хай сам розбирається :)))
-
Еще можно фитбек дать если есть такой механизм. Если нет то только на ножах биться 🔪
-
Если есть норм поставленные процессы это все будет видно на каком-то ретро. Если процессов нет то это дерьмо не прекратится.
-
Колектив норм і дуже норм, він один з двох індусів у команді, всі інші канадці чи європейці :) другий індус розробник, я з ним справи не маю :))))
-
Какой интересный коллектив.