(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я навпаки, думаю свічнутись назад з хбокс на ПК, бо заїбали приколи про ексклюзиви та не портовані ігри, неможливість встановити моди та от недавно підгоріло з тої самої фігні де не можна встановити мову якщо ти не в тому регіоні😡
-
Ще один спосіб, яким США на тебе пагубно вплинуло 🤷♂😱
-
Ми ж тут тренуємося в дайверсіті, приймаємо всіх і навіть таких
-
Якщо жити поза Surrey то певно ні. Майже два роки прожив в Даунтауні й комунікацій з людьми індійського походження були мінімальні
-
Та всьо всьо, всі зрозуміли шо ти пєкарь)
-
А зачем? 🙃
-
Wukong посмішив трохи, при першому запуску заявив мені, що в нього краще грати на контролері 😂 Пфф, зараз посередині chapter5, 60%+ bosses die on first try, maybe 10% take more than 3 tries За всю chapter 4 вмирав тільки на scorpionlord, took 4 tries
-
Та не, просто за 22 з планшетом я і сам можу))
-
20+*, mx700 була чи то в 2002, чи то в 2003, потім mx1000, mx revolution, потім якась g, чи то 5, чи то 7, потім в 2014 перша g502, потім ще одна, зараз g502 x lightspeed
-
Свідомий, пробував кілька разів, воно відчувається... чужим, може просто руки не стоять, а насилувати себе звикати не хочу В мене миша однієї форми 10 років, а приблизно однієї форми - 15+, в мене вже рука під неї деформувалася 😂
-
Там нема холівару, тому що нема альтернативи) а на вінді є, тому є (чи "було", хз скільки народу зараз юзає двопанельний файл менеджер, я без фара як без рук)
-
Серйозно? За такі гроші вони отак бебісітять?