(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую,зимою правда ще навчання буде і не зможу працювати,у них напевно і на весну буде набір
-
www.shopify.com/careers/engineering-internships-winter-2025_4c5d6050-9a66-4b7e-8873-13b892846e66
-
Якщо вони ще не закрили набір
-
Шопіфай
-
Раджу шукати вже )
-
Ні,я тільки подаватись буду і ближче до зими напевно буду проходити,але пробне проходив
-
Інтервʼю вже проходив ?
-
Скільки треба синіх мінікуперів для щастя?
-
Я в Вотерлоо,але можу переїхати в інше місто під час роботи.
-
📣 #U_BBQ_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери на пікнік-BBQ. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 AM 📅 29/09/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події: FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/+GN81ECFU05c3ZDVk @everyone
-
хоч приблизно скажіть де ви є
-
Привіт усім,можливо є ті,у кого компанія приймає на co-op студентів?буду подаватись на весну/літо,тому напишіть в особисті якщо є про це інформація🙂
-
кулуарний punch in the face
-
то за фотку з бутербродною
-
а чого у нього такий ніс, наче він десь з бомжами дрався
-
Ну може й так, треба пінкод тільки замовити, а то пару разів треба був а в мене його нема
-
Ще і безкоштовно
-
Чого? Гроші в борг дають, кешбек нараховують, стейтменти шлють. Яка відмінність?
-
Волмарта є, але мені здається вона якась недокредитка
-
Візьми у Волмарті або Канадійські Шині їх картку та й таке
23 Jan 2023, 01:02
565841/639998
2 minutes ago