(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це не означає, що він це робить законно 😉 Скоріш за все йому так легше обходити перевірки в банках. Але при бажанні податкова може перевірити чи відповідає його діяльність тим кведам, які в нього на форі і буде не дуже прикольно, якщо ні speka.media/zaboroni-ta-obmezennya-fop-na-sproshhenii-sistemi-p6m57z
-
Так це про ситуацію у Львові
-
ну якось бачиш той чел з п2п на 5% сидить
-
Бабки и имидж.
-
Да, только я вот живу в Канаде 2.5 года как, и здесь занимаюсь p2p с CAD. А с гривной то пару раз в месяц получается, так как знакомые просят помочь родственникам, которые живут в Украине. Я вот думаю, для такого всё же не обязательно ФОП открывать. Это же не ежедневно, по паттернам видно, что я не зарабатываю на этом. Сколько на карту пришло, ровно столько же потом одному лицу и ушло.
-
А шоб робити те шо ти робиш і надалі то треба фоп рахунок і платити 5% податку? Бо якраз нещодавно юсдт купляв на п2п і у чувака в коменті вже побачив шо написано «додавайте до фінальної ціни 5% бо я плачу податок»
-
Насправді, це залежить від компанії. Продуктові компанії дуже цінують гарних куа, а ось галери чи аутсорси - ніт.