(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол заплати 10ку, щоб не знайти роботу джуном, або знайти, але за 30к на рік.
-
Я про цей же, не хотіла імена вкидати. З цим було все зрозуміло від початку, коли там банилась будь-яка негативна реакція на русню і видалялись будь-які згадки про новини. Та і самого адміна багато місцевих майстрів знало як чувака, що створив чат для бʼюті процедур і вимагав гроші щоб люди там могли написати більше 20 символів 😸 Про фото з окупованих територій я вже не казатиму
-
Может кому-то будет интересно: We hope you're doing well. We saw that you inquired about our AutomationTesting Program. To continue with the course, you will need to register by the 12th of September. We have attached registration welcome package that includes a registration form in a PDF. Complete the form and send it back to us. Course Automation Testing Program Date 21 September, 2024 Time 10 am to 4 pm (EST)
-
вже є список каналів, які маскуються нашим прапором, але є розсадником лайна?
-
Копав інфу на адмінів, бо люди не шарять, що якщо в назві чату стоїть укр прапор, то це ще не означає, що чат український
-
тікай
-
що ти робив в тому каналі?
-
А, там ще адміни вели досі вк та постили на стіну пісню як їх спас рузькій салдат А потім свічечку та сумний смайлик в свій тг канал, бо розʼєбали русачків в тц
-
Він ще з тих, хто банив людей на тиху, якщо вони скидали новини про підрив каховської гес чи обговорювали то
-
Є один творожний чат, де адмін @xaronsimon Ось там рузьнявим він добряче підлизує, як і роздає адмінкам чувакам, які зʼєбали з початку війни з Одеси на рашку, а до того з їх слів служили в АТО, працював на рашці та вийобувався, що співпрацює з фсб
-
ім"я залишили
-
да, мемас райан гослінг помер і був занесений до бази миротворець