(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще і до сих пір пишуть What do we work with? Java (Appium), AWS, Docker, REST API, Git, among others. Form of Employment: Employment contract or B2B :Work mode: Hybrid (3 days from office) :Office: Aleja 29 Listopada, Kraków :Benefits: Multisport, Luxmed and health insurance, Salary range: up to 33k B2B / 30.5k UoP. I'm happy to talk about the details, feel free to contact me.
-
-
Подивіться TUMI. Вони дуже легкі (мені здається що 100 гр) та дуже якісні. Дуже функціональні. Це європейський бренд, а тут це дуже дорого. Але можна в Торонто преміум аутлет поїхати і там придбати зі старих колекцій. Окрім кольору та малюнку в них нічого не змінюється
-
Привет! Подскажите, может кто знает оптику в Этобико с максимально большим выбором оправ?
-
Якщо вам не важко, маякніть мені, я вас переадресую: Привіт, я UX/UI дизайнер, і в рамках навчального проєкту я шукаю людей для проведення бесіди про їх досвід пошуку роботи. Проєкт - це нова платформа пошуку роботи в Україні, яка б допомогла вирішити кадрову кризу у воєнний час. Основні вимоги до кандидатів дослідження - ви шукали/шукаєте роботу в Україні після початку великої війни (або ремоут на українську компанію) і ви користувалися платформами з вакансіями (типу work.ua, djinni, linkedin і т.д.). Навіть якщо врешті-решт ви не знайшли роботу через такі платформи, мені буде цікавий ваш досвід користування ними. Якщо це ви, то пишіть мені. Я попрошу у вас 30хв вашого часу для відео розмови. Ваша участь буде дуже цінною!