(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, магістратура це master's degree
-
і подивитись на різницю за 23 роки
-
можна порівняти украіну 90 і украіну 2013 (щоб до війни було)
-
понятно що якщо в умовній ерітреі зроблять хоч ідеальний капіталізм жити краще за канаду вони не стануть
-
ти показуеш приклад бідних і багатих краін, а не капіталістичних та коммуністичних/соціалістичних
-
Reverse()😂 В мене було 1 адекватне інтерв'ю, де реально був був лайв кодинг але з реальною ситуацією А на іншому написати імплементації treeSet для мультипотоку) за 20 хв)) При тому той що проводив інтерв'ю так щиро дивувався на те що я запитався нафіга воно мені. Щось пробував бекати типу а вот тобі треба буде в тесті використати а ти не знаєш як воно імплементовано)
-
Уяви собі що буде якщо мінімалку наприклад 100 в час зроблять
-
Це може бути як напряму, через прогрессивний податок (але навіть звичайний також), так і не напряму, через туж мінімальну зарплату
-
Ось тут також меньший
-
Який висновок?)))))))
-
А ось тут меньший
-
Ось тут більш equility ніж в канаді
-
окей
-
❗️Харрис на встрече с Зеленским заявила, что США поддерживают украинское видение окончания войны. Она отметила, что некоторые в США предлагают Украине отдать территории россии, что похоже на позицию путина, который настаивает не на мире, а на капитуляции - это неприемлемо. Зеленский добавил, что справедливый мир невозможен без участия США. Украина 24/7