(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
панове кондо-мешканці, в мене таке питання-ниття, більше понити ніж узнати) кароч, за багато років ми звикли до певного типу хімії (порошки, помякшувачі, оце все для стірки) у якого нема запаху. Так от поселившись тут, помітили шо коли балкон відкритий то часто тягне цією хімозою в хату, викупили шо витяжки з сушок виходять якраз туди на балкони у всіх і спочатку думали шо це сусідка (українка доречі) стірає постійно і сушить, але блять не може фізично сім’я з двох людей прати кожен день по декілька разів. Так от саме питання - це нам так повезло шо нам затягує не тільки від ближчих сусідів а й від тих шо далі, чи це тут часто таке буває із-за того шо у всіх витяжки виходять на балкони і вітер цей так задуває запахи в хату?
-
Окупанти на Херсонщині оголосили призов чоловіків до російської армії Гауляйтер Сальдо заявив, що призовники проходитимуть строкову службу в частинах Південного військового округу. Перший заступник голови Херсонської облради Соболевський наголосив, що єдиним надійним способом уберегти себе від призову є виїзд з окупованих територій у країни ЄС або інші безпечні регіони, але не до РФ ℹ️ підписатися
-
Так а смысл делать больше, если результат такой же
-
так я не вгадував, я знаю хто вони і звідки)
-
Еда да, закрываем балкон как только соседи начинают готовить 🥲
-
Очень даже могут, люди разные, кто-то любит очень чистые вещи или у них небольшой гардероб
-
а в нас їжею рідко дуже, а от порошок цей капец, ще ладно там коли курять, ну 5хв. повоняло і все, а ці ж сушки там годину півтори вудувають
-
"країни ЄС або інші безпечні регіони"
-
My cock size is 14cm 😐
-
ну хотя кроме ЕС, рашки и Украины другие страны ещё есть, ладно
-
Все равно что они хотят, надо понимать зачем это тебе