(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залежить від задачі Давгострокові зазвичай не важливо, тому що з часом все одно виростуть (як приклад, падіння кризи 2008 року підросло назад за 1 рік) З короткостроковими складніше, особливо якщо є дата коли ви знаєте що треба буде зняти
-
Перевірив, так був не правий, 5 років
-
Мені здається не дуже це гарна ідея. Якщо прийняв офер на цю суму то погодився. Торгуватися треба було ДО. А тепер чекати десь пів року - рік на перегляд після асесменту . Мені через півроку вперше підняли але я підійшла дуже аргументовано до цього. Але ви спробуйте може пройде.
-
Гадаю коли вже є робота то жити не проблемно.
-
Если испытательный 9 мес тогда как?)
-
У чела свій бізнес, більше того він до війни в кіно знімався. А так да, військовий - не людина, в нього не повинно бути грошей і він не може мати речі дорожче ніж 20$
-
Привіт:) якщо потрібна якась порада, то можна запитати прямо тут :) а то питання дуже розмите
-
Без французької - ми зрозуміли, шо ПР нам не світить, ше вони почали закручувати гайки з Quebec bill 96 і ми почали напрягатися за роботу, ше жінці десь два рази сказали тітки-офіціантки шось в стилі "хочеш жерти- вчи мову", ше ми там мали дуже обмежене коло спілкування: тільки наші. Сусіди всі морозилися англійської. Короче ми дочекалися кінця ренти і поїхали в Оттаву, тут вже отримали ПР, знайшли купу друзів і т. д.Тут трохи нудніше, але їхати в Монреаль всього 2 години. Монреаль дуже гарне місце, але краще вчити мову і бажано мати ПР вже, або точно знати, що там отримаєте.
-
Ну ми отут з Ромой постійно маємо різні позиції Він свого часу оселився на південному березі, у франкомовному середовищі Ми оселились на вест-айленді, він англомовний. Тих проблем шо описує Рома я в упор не бачила, взагалі жодного разу. Діти ходили в місцевий садок, вийшли з нього повністю англомовні Чоловік шукав роботу минулої осені без французької - знайшов за місяць без особливих зусиль(він ios dev) Сусіди наші білінгвальні або англомовні і друзі теж Тому тут залежить від, дуже багато факторів може вплинути. Ну і да. На ПР французька потрібна, тут без варіантів
-
Ну так. Виходів багато, на будь-який смак Ще і доречі Квебек наразі не продовжує мед страховку провінційну тим хто по куает, тому мабуть купа наших поїде звідси