(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім хотілося б мати легший шлях, але є як є.
-
Наче з того що читав про спеціальні заходи для людей з Гонконгу (читав ще рік тому), то дійсно там є два стріми, один по навчанню інший по досвіду роботи в Канаді (1 рік). І це всі вимоги. Але не треба прирівнювати ці паспорти. Це все одно що прирівнювати людей які виїхали, умовно, з Нової Зеландії і для них є special measures і українців (це уявна ситуація). Ну і я не впевнений що українці мають право щось саме вимагати від Канади.
-
Це найгірше, що ти могла з ними зробити. Подивись відео про них, ця контора повний зашквар. Вони продають задоначені речі по цінам више магазинних, а топи виписують собі мільйонні премії, хоча вони типу "нон профіт" 🤢 Якщо хочеш щось віддати, то найкраще це зробити на фейсбуці - там ціла купа як українських так і звичайних груп, де люди самі до тебе приїдуть і з вдячністю заберуть речі
-
Можливо жителі з Гонконгу не приїздили за одноразовою виплатою, а потім не їхали кудись далі отримавши кошти на руки 🙃
-
Це може інколи статися, але є групи, де можна віддати централізовано в український магазин, наприклад, який сам роздає потім далі. А в чому незручність того, що людина до тебе не приїхала? Ти ж просто вдома сидиш я навіть якщо хтось не приїхав, то просто наступному в черзі пропонуєш. У мене тут люди навіть за меблями приїздили на автобусі, дуже швидко все розбирають 🤷♂
-