(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
цікаво у контексті "інтеллекту гпт" - яка вірогідність що він би так само ссилки переплутав би?)))
-
Hello everyone! 👋 My name is Olga, and I am a certified FIT BOOTS instructor.🔥 I’m excited to announce that Fit Boots is now in Mississauga! ✨ This is an energetic cardio workout in jumpers combined with strength exercises. 💪🍑 📍 Address: 3425 Semenyk Ct, Mississauga. 📆 Schedule: Monday: 8:10 PM Wednesday: 8:10 PM Friday: 8:00 PM For more information, feel free to message me directly 📩 I’m looking forward to seeing you! 😉 www.instagram.com/fit_boots_mississauga?igsh=MWpta3czeWRma2xwaw%3D%3D&utm_source=qr _______________________________ Всім привіт! 👋 Мене звати Оля, я сертифікований інструктор FIT BOOTS.🔥 Рада повідомити, що Fit Boots відтепер у Mississauga! ✨ Це драйвове кардіо-тренування в джамперах у поєднанні з силовими вправами. 💪🍑 📍 Адреса: 3425 Semenyk Ct, Mississauga. 📆 Розклад: Понеділок: 8:10 PM Середа: 8:10 PM Пʼятниця: 8:00 PM За додатковою інформацією пишіть в директ 📩 Чекаю на тебе! 😉 www.instagram.com/fit_boots_mississauga?igsh=MWpta3czeWRma2xwaw%3D%3D&utm_source=qr
-
Тоже видел. Их потом увольняли. Девушек нет.
-
У контексті інтелекту гпт, у гпт немає інтелекту 🤷♂️ Але ти ніяк не можеш з цим змиритись
-
Нужно дать рф 24-часовой ультиматум о прекращении бомбардировок гражданской инфраструктуры, - лидер оппозиции Германии Фридрих Мерц. В случае невыполнения этого требования следует снять ограничения на дальность оружия для Украины и передать ракеты Taurus. Украина 24/7
-
Ну это как частный случай, конечно. Не подумайте что я думаю так про всех девушек девов. Есть очень сильные спецы, почти как я.
-
Мої поради 1 додайте хук в summary. Saved $XM by improving N / decreasing M etc. Треба себе продавати з першого речення 2 Пріберіть мови. якщо це компанія з Квебеку чи якщо Є відділ, де потрібна інша мова- то ок . В іншіх випадках не треба цього писати 3. Що з лінкедин?
-
Вітаю! Проходжу процес отримання PR, запросили наступні доки: - Police Certificate - Military Certificate (if applicable) 1) Police Certificate - це "витяг про несудимість"? я завантажував його з Дії, сподіваюсь цього достатньо, але не впевнений 2) Military Certificate - хтось знає, що це? Я не проходив військову службу чи підготовку, лише проходив медогляд у воєнкоматі у школі, а потім навчався в університеті тож мав відсрочку. Чи вважається це за "reserve service"? Підкажіть, будь ласка, якщо знаєте 🙏
-
А для того щоб писати код треба інтеллект? (Я не про фронтенд якщо що)
-
Дякую, поправлю 👌🏻 Лінкедин є, але я його не вказував в резюме