(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хотя, 4о мини
-
ага
-
Акинатор круче
-
На промпт с картинки выше ответил все чт я знаю, просто просуммировал самые частые промтпы
-
Ну да, там ця програма спеціальна для ІТ спеціалістів є. Я пробував в Торонто подаватись трохи раніше - глухо. З Ванкувера якось трохи жвавіше відповідають, ну але правда до джоб оффера ще ніде діло так і не дійшло. Дуже багато спорів з цього приводу, одні кажуть, що в Торонто дорожча аренда, інші Ванкувер, ну і ще, що роботи для ІТ більше в Ванкувері
-
Французький?)
-
А ти також думаеш що для коду треба інтеллект, і що в ллм його немає?)
-
Что логично, нужно чтобы были люди которые знают яык врага
-
Нічого імпрессів
-
Хз, то просто бінарний пошук
-
я би вам радив орієнтуватись спочатку на роботу, а потім вже на програму. за програмою бали зросли за півроку з 84 до 122 приблизно, і скоріше за все на наступну вибірку ще зросли. а з канадською роботою буде легше паралельно шукати або BC або ще щось, що підходить для ПР. а по факту вище теж написали, в Торонто в рази більше вакансій. і - за моїми спостереженнями процесять в Торонто набагато швидше, але то суб'є
-
Та воно то так, але був би толк ще з цього, якщо не кличе ніхто на співбесіди з цієї кількості..якщо провести аналітику, то з Ванкувера мені частіше відповідали
-
Цікаво що десь половина айтішного чату думає що для коду не треба інтеллект 🧐🤔
-
Окей, ти як думаєш