(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
угу, тобі якесь тупе у віконці дало не те шо треба
-
я по твоєму коду сходив і таке вржаення шо це процес ексчейнжу саме тоді коли можна поміняти права без тестів, типу з переліку деяких країн та провінцій
-
може це прям свіжа тема, але мій сценарій був актуальним ще десь тижня три назад
-
лінкедін мені пише "ти ідеальний кандидат, підходиш по скілам!". в цей час матч скілів: 1/10 😐
-
Совкові реактори на АЕС робилися з подвійним призначенням) На ЧАЕС рбмк так точно
-
МІЙ ДРУГ Зеленський хоче ЯДЕРНУ БОМБУ! Можу його зрозуміти - всі мої найкращі друзі мають NUKE. Але я сказав: "Володимире, не поспішай!" У мене є ЩОСЬ КРАЩЕ за бомбу. Це називається ТРАМП В БІЛОМУ ДОМІ! Сильніше за будь-яку зброю. Зеленський ПОГОДИВСЯ! Він розумний хлопець, знає, що я єдиний можу ЗУПИНИТИ ВІЙНУ. Камала? Ха! Вона навіть не знає, де Україна на карті! Я знаю - був там, чудова країна, всі мене люблять. НАТО? Можливо. Але спочатку ЗРОБИМО АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ! Тільки я можу це зробити. ГОЛОСУЙТЕ ЗА ТРАМПА! @MAGAtramp_ua
-
-
Так Северная Корея себя отделила от остального мира. Нас бы уже за руку схватили, это невозможно втайне провернуть. А сейчас обидеться и начать строить - теоретически да, но помощь сразу прекратят, тк мы нарушим международные договора, и денег на это не будет((