(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна було б прививати любовь до сантехники, було б своє наворочене ракетне виробництво 😃💀
-
Привіт, друзі! Я зараз навчаюся на програміста в колледжi та шукаю ментора, який міг би допомогти мені з розвитком професійних навичок. Мені важливо знайти людину з досвідом, яка могла б ділитися порадами, підтримувати та допомогти з розумінням реальних задач у світі програмування. Я готовий до навчання та відкритий до спілкування. Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу чи рекомендації.
-
Ти сам з собою говориш? Ти 3й за день намагаєшся просунути якусь ідею яку сам додумав і намагаєшся її оспорити. Ще раз повторю для тебе, так пакувати людей - не нормально.
-
Хіба штати в афгані не витрачала в рази більше ніж зараз на Україну?
-
Почекай. Ти про персидську затоку чи про яку війну?
-
Пруф?
-
Враженнями чого? Тобі навели приклад де це спрацювало. Тебе почало кидати то на Францію то на Ірак. Про Ірак я відповів. Ти не зміг про Ізраїль відповісти
-
Тут не питання мало. Ти або пишеш щось що відповідає дійсності або просто пишеш вигадки пробуючи проштовхнути це як реальність. Ну Окей тоді просто до всього що ти скажеш можна відноситись як до фантазерства.