(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Нажаль, сьогодні стався mass layoff в моїй (вже колишній) компанії. Якщо у вас в компанії є відкриті вакансії Project, Program, Product, Agile Delivery Manager або Scrum Master, буду рада принести користь бізнесу і команді! 🙂 У мене: Канадський ПР (живу в Оттаві, Онтаріо), 7+ років досвіду управління проектами, продуктами та процесами; чудово розвинені навички servant leadership та business communication. English - fluent. Домени (основні, але розглядаю інші також) : Helthcare (EU compliance+Canadian provincial health); Salesforce. Детальніше в особисті. Дякую 🫶🏻
-
спасибо, полезная инфа, как раз через 2 недели сделал аппойнтмент
-
I never wait for my Salary anymore, seeing the face of agony and the pain people carry in their hearts energized me to do this, I have easily paid all my loans without working all day, through the help of 🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 @CalebMarking after investing in cryptocurrency. I invested cryptocurrency of $2000 and I got $20,000 as a return, after 1 working days,now I put more to earn more I can pay all my Bills without anyone's help, I believed someone might need help too @CalebMarking
-
а як HR дивляться на стрибунів "8 компаній за 10 років"? я думав, це якраз жирний мінус, а не плюс
-
Як на мене, то дивна порада. Якщо їхати туристом, то кеш якраз потрібен буде огого якраз через те, що у локальних кафешках часто немає терміналів А якщо їхати жити, то будеш мати машину, щоб побачити всі красоти узбережжя і глибинки, і зайцем не треба їздити :) Я жив у Сетубалі, і з оплатою карткою, загалом, не було проблем. Продукти - в мережевих магазинах, там картки приймають, пейПасс працює нормально з будь-якими картками. Стоматології, лікарні, офіси страхових, центри обслуговування - все сучасне, з веб-сайтами, терміналами ітд. Локальні магазинчики фруктів або 24\7 продуктові з бухлішком - там треба кеш, бо вони так не показують обороти + не платять за оренду терміналу.
-
✈️📦 У нас неймовірна новина! Наша авіакомпанія Supernova Airlines отримала дозвіл на чартерні рейси всередині ЄС Тепер маємо дозвіл від Агентства з авіаційної безпеки Європейського Союзу на здійснення комерційних рейсів у небі Європи. Це важливий крок, адже тепер ми зможемо виконувати чартерні рейси всередині ЄС, а отже ще швидше доставляти ваші посилки! Наразі триває фінальна підготовка до запуску польотів. 🛫Supernova Airlines стратегічно націлена на далекомагістральні рейси з США до Європи та з Китаю до Європи. Нагадаємо, у травні 2023 року компанія здійснила свій перший авіарейс за маршрутом «Рига – Жешув – Рига» на літаку ATR 72. 18 вересня 2024 року відбувся перший рейс на власному Boeing 737-800SF під прапором України 🇺🇦 🌟 Нова пошта
-
скоріше б skyup почали десь літати. у мене там тисяча баксів на рахунку зависла
-
офігіли )
-
хз чи заборона. може через страховку не літають