(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
❗️Если военные Северной Кореи вступят в российско-украинскую войну – США должны рассмотреть возможность прямых военных действий, - глава комитета по разведке Палаты представителей Тернер. По его словам, вовлечение северокорейских войск в войну должно стать "красной линией" для США и НАТО. Украина 24/7
-
В загальному так, з України в Канаду
-
НАНИМАЙТЕ НАНИМАЙТЕ!! Тип занятости: Полная/неполная занятость Доступна позиция *АДМИНИСТРАТИВНЫЙ ПОМОЩНИК. *ВВОД ДАННЫХ. *ПРЕДСТАВИТЕЛЬ СЛУЖБЫ КЛИЕНТОВ. Зарплата: $30/35 в час/еженедельно ($700) Гибкий график Требование: базовые навыки набора текста и умение следовать инструкциям. Дни: с понедельника по пятницу Доступно для пенсионеров «Студенты и матери, сидящие дома». Пожалуйста, отправьте прямое сообщение, если вы заинтересованы
-
якщо платили з монобанку можна через підтримку попросити згенерувати виписку одразу англійською. може і в інших банках таке спрацює
-
вітаю з міжнародним днем ООН!
-
Місце в раді акціонерів Газпрому само себе не заробить
-
2.5 роки знадобилось :\
-
Французька мережа гіпермаркетів «Ашан», яка досі залишалася в Росії, продає свою дочірню фірму. Компанія знайшла місцевих покупців, повідомляють французькі медіа Le Figaro та La Lettre, посилаючись на власні джерела. За даними видань, через тиск західних санкцій на Москву з часом для компанії стало «неприйнятно працювати в Росії й надалі».
-
наймання наймання наймання🇨🇦 Посада: Персональний помічник Вікове обмеження: 20-75 років. Статті: чоловічі та жіночі Клас: вищий або не вищий Досвід роботи не потрібен (навчання буде проведено) Напишіть мені, якщо ви зацікавлені...!!!
-
Привіт. У мене таке було. Наче якщо вказуєш, що заплатив податків більше аніж 200 доларів, то такий запит від CRA прийде. Я вказувала: 1. декларацію річну за ФОП, 2. квитанцію №2 про те що податкова отримала мою декларацію, 3. банківську виписку за той період коли я отримала дохід та акт про оренду офіса (тому що в моєму випадку це входить у дохід у декларації), 4. банківську виписку за той день, коли я платила податок, 5. скріншот з OANDA з курсом конвертації гривні у канадські долари: 1) на день уплати податку, 2) на день отримання доходу, 3) на отримання акту про оренду 6. Хотіла додавати витяг з реєстру платників єдиного податку (тому що там пишеться що я третя група що платить 5%, але перекладач не встиг вчасно перекласти витяг, то я не надсилала його в тозі) + пояснювальну записку що то за документи та нащо вони усі треба. Коли сабмітила тут податки, то вказувала лише єдиний податок, ЄСВ не вказувала як сплачений податок (тому що ЄСВ не залежить від доходів, то вирішила вказували лише сплачений єдиний податок). Не знаю чи багато вказала доків чи ні, але прийняли.
-
#вакансія Okta постукалась :) RE: Contract Positions Open with Okta: FS Eng: responsibilities include developing scalable features, APIs, and contributing to testing infrastructure to ensure service reliability. The role also involves supporting key projects to completion, with required experience in full-stack development, REST API design, testing strategies, and CI/CD pipelines, using JavaScript/TypeScript, Node.js, React, Mobx, and databases like MongoDB and PostgreSQL. BE Eng: Involves designing and developing new automations, improving backend monitoring and alerting, and ensuring security to protect customer data. Additionally, the position supports the Dashboard Core Services product roadmap. Required skills include 3+ years of experience with Node.js, building highly-reliable and scalable systems, infrastructure knowledge, and a collaborative approach to iterative development in a fully-distributed team. Both roles are fully remote paying in USD - or CAD converted if you'd prefer. 40h weeks. 80/h USD for inc. consultant. Happy to chat about this more of youd like - we are a bit tight for time to apply if you are interested Контакт: www.linkedin.com/in/jordanquinn-jq/ можна мене питати про роботу, бо стак мені дуже знайомий (Auth0 product unit)
-
вища каста