(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
In line with IRCC’s 2024 Policy on Francophone Immigration, the Levels Plan includes higher proportions of French-speaking permanent resident targets outside Quebec of 8.5% in 2025, 9.5% in 2026, and 10% in 2027 (in comparison with the 2024-2026 Levels Plan targets of 7% and 8% in 2025-2026) of overall permanent resident admissions, which improves demographic representation across Canada. З тієї ж самої лінки
-
Всім доброго дня, дуже потребую допомоги в одному питанні , хто вже робив подачу на ПР або планує, якщо я працював на Українську компанію віддалено з Канади, це досвід якось рахується ? Як закордонний досвід роботи чи як канадський(оскільки фізично був у Канаді цей час)?
-
Ну тут все просто - є закон і є контракт. По закону можна мати більше однієї фул тайм роботи. Контракти всі різні, але скоріш за все друга робота буде вайолейшеном. Чи то серйозно? Ну так собі, залежить від компанії. Скоріш за все - просто звільнять якщо шо (Не колл ту екшн, просто роздуми вголос 😅)
-
Тому що під боком англомовні штати. Щоб не підіймалися питання «одна мова, то може обʼєднаємось?»
-
Ну впринципі цікаво як це працює. Якщо це дві фултайм роботи наприклад. Одна з них фул ремоут інша з виходами в офіс наприклад. Як з пошуком таких варіантів - бо мені от пропонували вакансію, але я не розумію як розмовляти з ними. Вони то бачать що я зараз працевлаштований, вони ж якось вийшли на мене - через ЛінкедІн чи резюме десь ще. І на скільки це ок казати шо я хочу пахати на 2 роботи. По моєму досвіду з України краще нікому не знати що ти на двох роботах))
-
Знаю іншого Дєню який працював на двух роботах, поки колишня в потоці Revenge-hate не подзвонила на одну з робіт і не настукала на нього. десь був вислів щось типу "якщо ти займаєшся money laundering, то май гарні стосунки, щоб дружина (чоловік) тебе не видала"
-
Все залежить від того куди записати і навіщо? Всі або майже всі стріми потребують саме канадського досвіду, додатковий закордонний досвід може бути у нагоді лише для того щоб показати що у вас є певний досвід у галузі
-
Потенційно так