(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
або після першого кота відкладаєш їх перерахунок на потім
-
Шукаю механіка, що розуміється на техніці. Я в Онтаріо, часто купую вживану будівельну техніку та важке обладнання. (генератори, екскаватори, трактори, вантажівки, навантажувачі і т.д.) Коли я їду дивитись таку техніку, то хочу взяти з собою досвідченого механіка, який впевнено може зробити первинну діагностику та оцінити потенційний ремонт. Побажання, лише щоб людина була фахівцем та комунікабельна. Оплачуватиму погодинно. Пишіть в особисті.
-
Шукаю механіка, що розуміється на техніці. Я в Онтаріо, часто купую вживану будівельну техніку та важке обладнання. (генератори, екскаватори, трактори, вантажівки, навантажувачі і т.д.) Коли я їду дивитись таку техніку, то хочу взяти з собою досвідченого механіка, який впевнено може зробити первинну діагностику та оцінити потенційний ремонт. Побажання, лише щоб людина була фахівцем та комунікабельна. Оплачуватиму погодинно. Пишіть в особисті.
-
Був у сібс також і також то все відкривав + питав, щодо грошей, бо відкривав USD рахунок, щоб із проданої нерухомості там закинути, а не у cad. Нуль питань, все відкрили. TFSA ти можеш сам онлайн зробити FHSA ні. Але FHSA сказали, що він дійсний від 22 року до якогось там ще. Тобто я уже не зможу 40к поставити, а лише 32
-
Можливо люди знають друзів, сусідів, колег…
-
дякую. в банку запитали чи маю житло, і не питали чи жив. більше не піду до них :/
-
Говорив з Real Estate юристом про варіант, коли був власником житла в Україні і жив там меньше, ніж чотири роки тому. В такому випадку не підпадаєш під критерії first time home buyer. Твій варіант - не знаю, але юрист перепитував, чи там жив. Якщо маєте пруфи, що жили десь інакше - тоді не знаю, але я би сходив в інше відділення з пруфами і цитатою з вимог