(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як я кожу: пишу щось маленьке, і коли основну ідею накодив, але може ще треба тести дописати, або лінт полінтити, то я пушу на гітлаб в гілку свої коміти і одразу скриптиком відкриваю пулл реквест (мерж реквест). Далі щось ще докожую, порефакторю щоб було гарно. В той же час приходить імейл з СІ що щось тести поламались. Йду апдейджу тести. Пушу. СІ потрібно хвилин 5 щоб заспінити інстанс і відмітити МР зеленим. Ось ці 5 хвилин я використаю, щоб зарев'юїти якийсь пулл реквест. Відповідно якщо мене асайнять рев'юєром, то доволі скоро після отримання нотифікації в мене будуть ті 5 хвилин щоб глянути МР.
-
у нас бувають великі МР які за “5 хв” не подивишся є такі де треба сідати і вчитуватися, думати що там коїться якщо хтось присилає МР де все ясно-понятно і поміняно пару строчок/файлів - таке швидко ревьювиться а якщо хтось присилає МР на 17 файлів і там нетрівіальна задача (людина кодила тиждень) то і ревьювиться це довше, і це нормально дати всім день подивитися
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/tax-slips/a-copy-your-tax-slips.html If you do not expect to get a tax slip You have 2 options: Option 1: Get your tax slip from the CRA You may be able to get a slip for a current or previous year if the issuer sent them to the CRA. Але наскільки я знаю, то фінансові установи зобов'язані їх слати, без if Але шукати далі пруфи мені теж нема бажання 😊
-
Ось наприклад начебто непоганий www.ratehub.ca/mortgage-payment-calculator