(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бетінги ставили на Фюрі проти Усіка🙂
-
До речі, здається в цьому чаті про це не писали, але крім смачного $50 реферального бонуса від EQ зараз є ще відносно цікава акція від Wealthsimple - можна отримати айфон або макбук, якщо перевести до них $100к+ (кешем, або в інших активах) Але є умова холд періоду у 365 днів, тобто якщо ви знімете гроші раніше, то повинні будете компенсувати вартість яблука. По суті це приблизно +1% річних, що досить непогано, якщо вам не принципово, де тримати кошти або інвестиції😉 Деталі акції тут: www.wealthsimple.com/en-ca/apple Рефералка на $25, якщо ви ще не зареєстровані
-
Це співбесіда з майбутнім господарем?)
-
А про що там можна пиздіти, якщо ти не джун ? Хіба буденні тікети на проектах представляти, як супер стронг ечівменти, які допомогли запустити людину на Місяць, в сша таке люблять)
-
На столько лучше все стало? В начале года люди месяцами ждали пока им заверят эту справку в консульстве
-
Взагалі то респи != трамп і навпаки. Демократи реально тут все всрали до цього і це схилило левову частину виборців на бік респів. А от трамп це катастрофа і багато нормальних респів його не підтримують. Ну і деморкати це ліваки. А ті хто виїхав з совка - я думаю їм ці комуняки нах не треба знову
-
я казав про менші витрати на машину і екологію, тут про економіку нічого немає)