(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, але може бути таке, що думав, що цілишся туди куди хочеш, а потім виявляється що це не зовсім те, чого очікував. А далі питання чи витрачати рік-два на отримання паспорту/PRу і тд чи просто кидати і переїжджати в нове місце
-
Поновити перміт можна на підставі багатьох речей - навчання, догляд за кимось, ще там купа різного специфічного. Але основних варіанти - два: employment або self-employment. Employment у мене відсутній, бо я намагався свій проект запустити. А на self-employment дозволу не дають.
-
А чому з Гугл пішов доречі?
-
🇺🇸 CNN: Администрация Байдена впервые после вторжения России разрешит американским военным подрядчикам находиться в Украине Бляяяя, Я так часто хочу вірити, що напевно вони там знали щось більше, а не просто клінічні ідіоти деескалатори. Ще і може в НАТО запросять десь так 19 січня
-
Для мене зараз це 15 місяців
-
Високе керівництво було штатівське. Якщо ти кажеш саме про гугл в Канаді і Штатах, то, можливо, тобі вдавалось ігнорувати листи всіх топів по порядку. Якщо ти кажеш про країну, а не про офіс в країні, то загалом в Швейцарії були якісь BLM-протести, але здебільшого вся ця тема пройшла стороною.